Frågor & svar

Om våra produkter

Om din storlek är slutsåld, föreslår vi att du håller dig uppdaterad genom våra sociala medieplattformar och nyhetsbrev som du hittar längst ner på sidan för att få information om eventuella restocks eller nya kollektionssläpp där din storlek kan vara tillgänglig igen.

För att hålla dig uppdaterad om våra kommande kollektionssläpp och nya produkter, följ oss på våra sociala medieplattformar och prenumerera på vårt nyhetsbrev. Ni hittar dom längst ner på sidan.

Om du behöver byta storlek, vänligen kontakta vår kundtjänst på kundservice@luder.se snarast efter beställning och ange ditt ordernummer och den storlek du önskar byta till. Vi hjälper dig gärna med processen.

Retur & reklamation:

För att registrera din retur, vänligen kontakta vår kundtjänst på kundersvice@luder.se och ange ditt ordernummer samt skälet för returen. Vi kommer att guida dig genom returprocessen.

För att returnera en vara, vänligen kontakta vår kundtjänst på kundersvice@luder.se och ange ditt ordernummer samt skälet för returen. Vi kommer att ge dig detaljerade instruktioner för returprocessen.

Om du behöver reklamera en vara på grund av defekt eller skada, vänligen kontakta vår kundtjänst på kundersvice@luder.se och bifoga bilder på den defekta produkten. Vi kommer att assistera dig med reklamationsprocessen.

Vi accepterar returer inom 14 dagar från det att du mottagit din beställning. Vänligen kontakta oss så snart som möjligt om du önskar returnera en vara.

Beställning & frakt:

Ja, du kan spåra din beställning. När din beställning har skickats kommer du att få ett spårningsnummer via e-post som du kan använda för att följa din leverans.

Frakten kostar 49kr vid beställningar under 699kr och är gratis vid beställningar över 699kr.
Vi erbjuder frakt med Postnord och DHL. Fraktsätt väljer du i kassan.

Vi erbjuder snabba leveranser på 2-3 arbetsdagar. Vi lovar att vara snabbare än en dalahäst på en öppen äng!

Ja, vi erbjuder fri frakt för beställningar över 699 kronor. Erbjudandet gäller för standardfraktalternativet.

Ja, just nu levererar vi till hela Europa!